Hoofdmenu

Gemeente Hoorn Team SportHulp nodig?
Telefoon: +31229252200

Hoofdcontent

Informatie Wandelprogramma Hoorn Beweegt

  • Huidige stap: Selecteer je activiteiten
  • Aankomende stap: Voor wie zijn deze activiteiten?
  • Aankomende stap: Controleer je gegevens
  • Aankomende stap: Inschijvingen voltooid
  • Wij nemen contact op na inschrijving


  • Het wandelprogramma is vooral bedoeld voor inwoners met een chronische ziekte, met overgewicht, of die het lastig vinden sociale contacten op te doen. Uw mantelzorger of sportmaatje is van harte welkom mee te lopen. Het programma is onder voorbehoud in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Hoe de wereld er dan ook uitziet, wij bieden altijd een oplossing om u in beweging te brengen en te houden. Het kan ook zijn dat dit bijvoorbeeld een online wandelprogramma wordt of dat de data wordt verschoven naar de toekomst. Geen
Samen wandelen is leuk en gezond! Maar het is niet voor iedereen makkelijk om meer te bewegen. Vanwege lichamelijke problemen of omdat het lastig is om alleen de eerste stap te zetten. Zeker in deze tijd is wandelen een veilige en gezonde manier om in beweging te komen of te blijven. Het wandelprogramma ‘Hoorn Beweegt’ helpt hierbij.

Door u in te schrijven voor deze activiteit krijgt u alle informatie betreffende het wandelprogramma toegestuurd per mail, zo ook een uitnodiging voor een online 'informatiebijeenkomst' in april. Wanneer deze precies gaat plaatsvinden en hoe het wandelprogramma er precies gaat uitzien is afhankelijk van de maatregelen rondom het coronavirus. Op dit moment kunnen wij nog geen uitspraken doen over de data van het wandelprogramma.