Hoofdcontent

Schrijf u in voor 60+ Gym! Vrijdag 10:00-11:00 uur

Gestart

Gezellige groepsles voor elk niveau. Doet u mee?

 

60+ gym is een groepsles voor 60-plussers die hun kracht, coördinatie, balans en fitheid willen verbeteren. Dat doen we met eenvoudige oefeningen die gericht zijn op beter bewegen en conditie. De oefeningen kunnen staand en/of zittend op een stoel uitgevoerd worden. We gebruiken ballen, kleine gewichten en elastische banden.

 

Voor iedereen uitdagend 

De lessen zijn voor iedereen van 60 jaar en ouder. U hoeft geen goede conditie te hebben om deel te kunnen nemen. Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Oefeningen worden op verschillende manieren gegeven zodat het voor iedereen uitdagend blijft.

 

Hoe ziet een les eruit? 

De lessen duren een uur. De training start met een warming-up. Daarna volgen krachtoefeningen van 30 minuten en 10 minuten coördinatieoefeningen. De les wordt afgesloten met stretchen en een ontspanningsoefening. Na het sporten kunt u nog een kopje koffie of thee drinken in een gezellige huiskamersfeer. Dat zit niet bij de prijs inbegrepen.

 

Praktische informatie en gratis proefles 

60+ gym vindt plaats in de Huiskamer van het Betsy Perk, vanaf 29 september 2023, elke vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Deelnemen kost € 2,50 per keer. U kunt een Meedoenbudget strippenkaart kopen van 5 strippen voor €12,50 of van 15 strippen voor € 30. Neem contact op om een keer gratis mee te doen en te ervaren of ouderengym bij u past. 

 

Lukt het u niet om in te schrijven voor meer informatie via deze site? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina!