Hulp nodig?
Telefoon: 31229252200
E-mail: teamsport@hoorn.nl

Hoofdcontent

Optimist on tour

Foto Optimist

Het Watersportseizoen is begonnen en Optimist on Tour meert weer aan door heel Nederland! Op 16 & 17 juli komt de rondreizende watersportactiviteit van Nederland naar Hoorn! Kinderen tussen 8 en 12 jaar, met minimaal zwemdiploma A, kunnen drie dagen lang naar hartenlust gratis kanovaren, suppen of zeilen.

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen zich gratis, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, inschrijven om mee te doen met Optimist on Tour. Het enige dat je nodig hebt, is minimaal zwemdiploma A. 

Optimist on Tour is een initiatief van het Watersportverbond en partner Allianz. In samenwerking met gemeente Hoorn, Hoorn sportakkoord, Watersportvereniging Hoorn en Westfriese Waterweken trekt Optimist on Tour naar Hoorn. Sinds de start van Optimist on Tour in 2014 hebben al meer dan 100.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport. Om kinderen na hun deelname weer terug te kunnen zien op het water, organiseren watersportverenigingen en vaarscholen een gratis proefles in de buurt. Veel deelnemers hebben de stap gemaakt naar een lokale vereniging of vaarschool.

Ga naar: https://www.optimistontour.nl/inschrijven/hoorn en schrijf je in!