Hoofdmenu

Gemeente Hoorn Team SportHulp nodig?
Telefoon: +31229252200

Hoofdcontent

Soccer Skills een succes!

Soccer Skills een succes!

Op zaterdag 1 mei organiseerde Team Sport gemeente Hoorn in samenwerking met Stichting Netwerk en Hovocubo de activiteit Soccer Skills voor de jeugd. Maar liefst 240 jeugdigen konden kun voetbal kunsten showen aan bekende voetbal professionals als balkunstenaars Soufiane Touzani, techniektrainer Ajax jeugd Simon Tahamata, voetbalprofessionals Daren Johnstone en Every Jansen.

 

Vanwege de slechte weersvoorspellingen voor vrijdag 30 april, werd het evenement op het laatste moment verplaatst naar zaterdag 1 mei. Dit mocht de pret niet drukken. Niets dan enthousiaste kinderen, die allemaal op hun eigen niveau werden uitgedaagd. Tijdens het evenement is er van alle kinderen een portretfoto gemaakt met Soufiane Touzani. Deze foto’s zijn terug te vinden op www.hoornbeweegt.nl/promotie.

 

Beweegchallenge #1 Rondje om de wereld (Touzani)

Voorafgaand aan het evenement vond er een beweegchallenge plaats. Iedereen kon een filmpje van de beweegchallenge van zichzelf indienen. Anthon de Wit en Nathalie Fraikin werden uitgeroepen tot de winnaars van de challenge en gingen er met de hoofdprijs vandoor. Dit was een interactieve bal, de BALLIE. Hou de website www.hoornbeweegt.nl/prikbord goed in de gaten, misschien volgt er binnenkort weer een nieuwe beweegchallenge.

 

Hoorn Beweegt

Hoornbeweegt is hét platform van jong en oud voor alle sportieve, creatieve en welzijnsactiviteiten binnen de gemeente! Hoorn Beweegt heeft als doel om jong en oud te laten kennismaken met alle vormen van sport, cultuur en welzijn in de regio. Heb jij ook nog sportieve of creatieve wensen of leuke ideeën? Geef dit door via het contactformulier op www.hoornbeweegt.nl/contact.