Hoofdcontent

Wandelprogramma Hoorn Beweegt 2023

Samen wandelen is leuk en gezond! Maar het is niet voor iedereen makkelijk om meer te bewegen. Vanwege lichamelijke problemen of omdat het lastig is om alleen de eerste stap te zetten. Zeker in deze tijd is wandelen een veilige en gezonde manier om in beweging te komen of te blijven. Het wandelprogramma ‘Hoorn Beweegt’ helpt hierbij.

Wij lopen in de periode van 17 april tot en met 13 september 2023. wekelijks vanaf 8 verschillende locaties. Van 24 september t/m 28 september is de Hoornse 3-daagse en op 30 september is de Hoornse finale dag!!

 

De kosten van het programma zijn 25 euro (betalen bij eerste training). U kunt bij de betaling ook gebruik maken van het Meedoen budget (de sport- en cultuur strippenkaart) van de gemeente Hoorn.

 

Naast minimaal 20 trainingen krijgt u:

• informatiebijeenkomsten over voeding, bewegen en leefstijl

• wandelingen onder begeleiding van wandeldocenten en specialisten uit de zorg

• een speciale natuurwandeling en een historische wandeling

• een sportshirt en een stempelkaart om uw wandelingen bij te houden

• na iedere training gratis een kop koffie of thee

• gratis gezamenlijke reis naar de finaledag

 

Schrijf u in

Wilt u op de hoogte blijven van het wandelprogramma 'Hoorn Beweegt 2023'? Schrijf u dan in voor meer informatie over het wandelprogramma op deze website. Ga naar het activiteitenoverzicht en vink het project ‘Wandelprogramma Hoorn Beweegt 2023’ aan. U kunt dan de activiteit ‘Meer informatie Wandelprogramma Hoorn Beweegt 2023’ toevoegen aan uw winkelwagen. Vervolgens kunt u zich registreren door een gratis account op de website aan te maken en de inschrijving te voltooien.

 

U kunt ook direct inschrijven voor de fysieke 'informatiebijeenkomst' op donderdag 16 maart 2023 om 19:30 uur in het stadhuis. U kunt zich via deze website ook direct inschrijven voor een start locatie: Sporthal De Opgang, Wijkcentrum Grote Waal, Wijkcentrum Kersenboogerd, Wijkcentrum de Huesmolen, Westerhaven, Ontmoeten bij Brinkpark, Betsy Perk (*) en MFA De Kreek.

 

Lukt het u niet om in te schrijven voor meer informatie via deze site? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina!