Hoofdmenu

Gemeente Hoorn Team SportHulp nodig?
Telefoon: +31229252200

Hoofdcontent

Wandelprogramma Hoorn Beweegt

Wandelprogramma Hoorn Beweegt

Samen wandelen is leuk en gezond! Maar het is niet voor iedereen makkelijk om meer te bewegen. Vanwege lichamelijke problemen of omdat het lastig is om alleen de eerste stap te zetten. Zeker in deze tijd is wandelen een veilige en gezonde manier om in beweging te komen of te blijven. Het wandelprogramma ‘Hoorn Beweegt’ helpt hierbij.

Door u in te schrijven voor deze activiteit krijgt u alle informatie betreffende het wandelprogramma toegestuurd per mail, zo ook een uitnodiging voor een online 'informatiebijeenkomst' in april. Wanneer deze precies gaat plaatsvinden en hoe het wandelprogramma er precies gaat uitzien is afhankelijk van de maatregelen rondom het coronavirus. Op dit moment kunnen wij nog geen uitspraken doen over de data van het wandelprogramma.

Schrijf u in

Wilt u op de hoogte blijven van het wandelprogramma 'Hoorn Beweegt 2021'? Schrijf u dan in voor meer informatie over het wandelprogramma op deze website. Ga naar het activiteitenoverzicht en vink het project ‘Wandelprogramma Hoorn Beweegt’ aan. U kunt dan de activiteit ‘Meer informatie Wandelprogramma Hoorn Beweegt’ toevoegen aan uw winkelwagen. Vervolgens kunt u zich registreren door een gratis account op de website aan te maken en de inschrijving te voltooien.

Lukt het u niet om in te schrijven voor meer informatie via deze site? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina!