Hoofdcontent

Schrijf u in voor de Gezondheidscheck!

Zaterdag 10 september is de gezondheidscheck in Sporthal De Opgang voor inwoners van Risdam. Meld u aan en ontdek hoe fit u bent. Na afloop krijgt u advies om op een leuke en gezonde manier fit te worden of te blijven.

De kosten voor de check zijn € 5. Met de gezondheidscheck meet een deskundige hoe fit u bent om dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht u in uw handen heeft, hoe lenig u bent, wat uw conditie is, hoe het is gesteld met uw suikergehalte en wat uw bloeddruk is. Aan het eind van de check bespreken we de resultaten met u en kunt u een persoonlijk advies krijgen. Vindt u het niet fijn om alleen te komen? Nodig dan iemand uit om met u de check te doen.

Aanmelden voor de gezondheidscheck

Aanmelden voor de gezondheidscheck doet u via Hoorn Beweegt. Wilt u zich aanmelden voor de gezondheidscheck, maar komt u er niet uit? Of heeft u vragen? Neem dan contact op via teamsport@hoorn.nl of 0229 25 22 00.

Wijkfit

De gezondheidscheck is de aftrap van Wijkfit. Dat zijn leuke, sportieve activiteiten die inwoners tussen de 55 en 75 jaar helpen om fitter te worden. Bent u iets jonger of ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma. Tijdens de gezondheidscheck komt u meer te weten over het aanbod van Wijkfit. Komt u niet naar de gezondheidscheck, maar wilt u wel het activiteitenaanbod bekijken? Bekijk het activiteitenaanbod van Wijkfit op Hoorn Beweegt.