Hoofdcontent

Schrijf u in voor de Gezondheidscheck!

Grote Waal zaterdag 1 juni 2024

Zaterdag 1 juni is de gezondheidscheck bij Wijkcentrum De Grote Waal voor inwoners van de Grote Waal. Meld u aan en ontdek hoe fit u bent. Na afloop krijgt u advies om op een leuke en gezonde manier fit te worden of te blijven.

De gezondheidscheck

De kosten voor de check zijn € 5. Met de gezondheidscheck meet een deskundige hoe fit u bent om dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht u in uw handen heeft, hoe lenig u bent, wat uw conditie is, hoe het is gesteld met uw suikergehalte en wat uw bloeddruk is. Aan het eind van de check bespreken we de resultaten met u en kunt u een persoonlijk advies krijgen. Vindt u het niet fijn om alleen te komen? Nodig dan iemand uit om met u de check te doen.

 

Beweegprogramma

In 2024 start het beweeg- en ontspanningsprogramma in de wijk Grote Waal. Hiermee worden inwoners van 55 jaar en ouder geholpen om fitter te worden. Bent u iets jonger of ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma. Tijdens de gezondheidscheck komt u meer te weten over het aanbod van dit programma. Komt u niet naar de gezondheidscheck, maar wilt u wel op de hoogte blijven van het aanbod? Houd www.hoornbeweegt.nl in de gaten.

Aanmelden voor de gezondheidscheck

Aanmelden voor de gezondheidscheck doet u via Hoorn Beweegt. Wilt u zich aanmelden voor de gezondheidscheck, maar komt u er niet uit? Of heeft u vragen? Neem dan contact op via teamsport@hoorn.nl of 0229 25 22 00.